SATICI

SaticiWordPress.com

HAYATI KOLAYLAŞTIRMAK

* Sütün taşmasını önlemek için kaynarken içine tahta kaşık atabilirsiniz.
* Sütün kesilmesini önlemek için kaynarken tencereye bir kahve kaşığı karbonat atabilirsiniz.
* Sütün dibi tutmuşsa, kokuyu gidermek için içine yarım çay kaşığı tuz atabilirsiniz.
* Peynirin küflenmesini önlemek için, peynir kabının içine iki adet kesme şeker koyunuz.
* Tereyağı acırsa, orta büyüklükteki bir havucu soyup tereyağının ortasına sokunuz. 5-6 saat sonra tereyağındaki acılık gidecektir.
* Peyniri naylon kapta saklamayınız. Çünkü peynir naylondaki zararlı maddelerden etkilenir.
* Yoğurtlu çorba yaparken yoğurdun kesilmemesi için tuzu piştikten sonra koyun.

Bir Cevap Yazın

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on Aralık 27, 2007 by in öneri, öneriler.
%d blogcu bunu beğendi: